Egészséges életmód Egészséges ételek 5 olyan étel, ami növeli az anyagcserét

Zöld tea

A zöld tea nem csak szuper antioxidáns, de segít a fogyásban is. Olyan anyagot tartalmaz, ami felgyorsítja a kalóriaégetést és meggátolja az új zsírsejtek képződését.

Málna

Ez a gyümölcs olyan ketonokat tartalmaz, amik segítenek az izomképződésben és ezáltal hozzájárulnak a zsiradékok csökkentéséhez. Ha épp nincs szezonja, fogyassza fagyasztott formában, nagyon finom!

Lazac

Még akkor is, ha a lazac a zsíros halakhoz tartozik, értékes savakat tartalmaz, melyek megakadályozzák az új zsírsejtek képződését. Próbáljuk olyan gyakran fogyasztani, amikor csak tudjuk.

KÁvÉ

Közismert, hogy a kávé koffeint tartalmaz, ami segít szervezetünk teljesítményének növelésében. Tudta azonban, hogy növeli az anyagcserét is? Élvezze a koffeint a lehető legtisztább formában. Például egy könnyű fekete tea vagy egy világos pörkölt kávé.

Chilipaprika

A chilipaprika tartalmaz kapszaicint, amely fokozza az anyagcserét. A kapszaicin növeli a testhőmérsékletet, ami pedig energiát igényel. Ebből kifolyólag szabályozza a zsírtartalékot. Te szereted a csípős ételeket? Akkor megnyerted a csatát.

Oldal nyomtatása
Cikk megosztása